icon After Bite is de pen die helpt bij prik, steek of 'Bite'!
icon After Bite is de pen die helpt bij prik, steek of 'Bite'!

Veelgestelde vragen – Frequently Asked Questions

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over After Bite. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier!

Nee! After Bite is een effectieve oplossing tegen jeuk van insectensteken en -beten en bevat geen parabenen! Ook is het niet getest op dieren!
Breng After Bite aan op insectenbeten met de gemakkelijk te gebruiken applicator. De reis-vriendelijke pen past gemakkelijk in pakjes, zakken of handtassen, dus je hebt verlichting van jeuk waar je ook gaat.
Nee, onze producten zijn niet op dieren getest.
Geen van de door ons gebruikte ingrediënten bevatten gluten.
Tea tree olie is een extract van de bladeren van de Melaleuca Alium boom. Tea tree olie valt niet in dezelfde categorie als noten.
Bij gebruik als op de verpakking staat aangegeven is er geen limiet aan het gebruik. After Bite kan steeds weer tegen de gevolgen van steken en beten gebruikt worden.
Nee, er zit geen houdbaarheidsdatum op onze producten. De reden hiervoor is dat ze nog veel langer houdbaar zijn dan 3 jaar. Voor de zekerheid geven wij wel op de verpakking aan maximaal 12 maanden te gebruiken na de eerste opening.
After Bite Classic (“The Itch Eraser”) is in Amerika de nr. 1 behandeling bij insectenbeten. De penvorm maakt de behandeling en het meenemen van de pen erg gemakkelijk. De ammonia zorgt voor directe verlichting van de jeuk. Studies gedurende meer dan 32 jaar laten steeds weer de grote tevredenheid van gebruikers zien. After Bite Kids is speciaal ontworpen voor snelle verlichting bij kinderen. We hebben hier de ammonia verwijderd (voor de gevoelige huid) en vervangen door eucalyptusolie, tea tree olie, baking soda (zuiveringszout), aloë vera en vitamine E. Deze unieke crème formulering zorgt voor verlichting en tegelijkertijd voor verzachting van de huid. Kinderen vinden het product erg fijn omdat ze direct voelen dat het werkt. After Bite Xtra is gebaseerd op een unieke mix van baking soda, ammonia en tea tree olie. Het neutraliseert de steek of beet direct en zorgt voor een versneld herstelproces. Zeer aan te raden bij hevigere klachten en agressieve steken van bijen, wespen, brandmieren en zelfs kwallen.
After Bite werkt! Het stopt de jeuk van insectenbeten en steken. De formule van After Bite neutraliseert het gebied van de steek of beet.