icon After Bite is de pen die helpt bij prik, steek of 'Bite'!
icon After Bite is de pen die helpt bij prik, steek of 'Bite'!

Over After Bite

Cover voor
Cover voor
Cover voor
icon

Verzacht en verzorgt de huid na insectensteken

icon

Binnen 5 minuten resultaat

icon

Breed inzetbaar: o.a. insecten, kwallen en brandnetels!

After Bite – Helpt je bij insectensteken & beten

Je probeert het te voorkomen: steken, beten of een aanraking met brandnetels en kwallen. Maar soms gebeurt het toch. In die gevallen is After Bite een goede hulp die de perfecte verzachting en verzorging biedt.

After Bite is de pen die helpt bij prik, steek of ‘Bite’!

After Bite verzacht en verzorgt de huid na insectensteken (o.a. muggen, vlooien, mieren, dazen, bijen, teken en wespen). Maar After Bite gaat verder; ook bij beten of na aanraking met brandnetels, kwallen en soortgelijke gevallen biedt After Bite verzachting, verzorging en verlichting. After Bite is een vloeistof in een handige penvorm, waardoor je het gemakkelijk kunt aanbrengen. Binnen 5 minuten merk je al duidelijk resultaat, zodat je weer kunt genieten van de zon.

Cover voor
Cover voor

After Bite bevat ammonium hydrochloride, wat een snelle en effectieve neutralisatie geeft van het gif in de huid. After Bite behoort tot de zogenaamde “counterirritants”, stoffen die de werking van gifstoffen (in dit geval van o.a. insecten) tegenwerken. We raden aan After Bite zo snel mogelijk na de steek of beet te gebruiken, omdat dan de verschijnselen als zwelling, pijn en jeuk sterk verminderd worden. Het is daarom belangrijk om After Bite altijd bij de hand te hebben. De nertsolie in After Bite verzacht de aangetaste huid en voorkomt uitdroging.

Cover voor
After Bite Duo Pack

After Bite is o.a. verkrijgbaar bij:

After Bite Classic kopen bij Etos

After Bite Classic kopen bij Kruidvat

After Bite Classic kopen bij bol.com